400 real madrid tröja Suzann

Author:

.

Rabiot redogjorde tidigare för en önskan att stanna kvar i Juventus, trots intresse från United och andra Premier League -klubbar.Solskjaer har korta alternativ i mitten av parken, fotbollströjor med tryck billigt med skador på Paul Pogba och Scott McTominay, vilket betyder att han bara har Nemanja Matic, Andreas Pereira, James Garner och Fred att anropa.

liverpool tröja barn

Det påstås att de har skickat scouter för att se fransmannen i aktion, särskilt i Champions League. manchester united tröja

Detta är enligt uppgift något Hakimi är medvetet om och han sägs vara ‘förförd’ av möjligheten att flytta till United i sommar.

tottenham tröja

Manchester United kopplades ihop med ett drag för den turkiska stjärnan av Sky Germany i början av månaden, med ‘flera samtal’ enligt uppgift om en potentiell strategi för den tidigare Hamburg och Bayern Leverkusen -spelaren. manchester united tröja

Det finns dock en känsla av att 21-åringen kan sluta bli en kantspelare med den portugisiska stjärnan bättre framåt än han är defensivt.

frankrike tröja

Bayer Leverkusens mittfältare Kai Havertz är också av intresse för de röda djävlarna, men skulle kosta upp till 85 miljoner pund och United väntas vänta till sommaren med att flytta efter ungen.